Site Logotype
Uncategorized

Hvor ofte bør man unne seg ansiktsbehandling og hvorfor?

Alle vil holde på den ungdommelige huden med spenst og glød. Like viktig er det å bekjempe aldring og rynker, forebygge eksemutbrudd, styrke hudens forsvar, øke sirkulasjonen, myke opp huden og redusere urenheter. Regelmessige hudpleietimer kan hjelpe deg med alt dette. 

Hvor ofte burde man unne seg en hudpleietimer? 

1-4 ganger i året burde alle absolutt unne seg en hudpleietime. Her får du en grundig rengjøring og behandling som er tilpasset til akkurat din hud sitt behov. I tillegg får du gode råd og veiledning videre av vår hudpleier med hele 22 års erfaring på hudpleie. Er du en person som sliter med å vite hvordan du skal behandle din hud riktig, så er det akkurat dette vi kan hjelpe deg med!

Gode grunner til å unne seg regelmessig hudpleie?

  • Alle våre hudpleie behandlinger inkluderer ansikts- og hodebunnsmassasje som er et perfekt avbrekk i en ellers hektisk og stressende hverdag.
  • Ta vare på din mentale helse, ved å redusere og forebygge hudproblemer som kan oppstå, dette kan være like viktig som å ta vare på kroppen og helsen din. 
  • Bruk av feil produkter kan motvirke effekten med din hudpleie rutine, hos oss hjelper vi deg med å finne de riktige produktene til din hudtilstand, rådgivning er inkludert i alle våre ansiktsbehandlinger.
  • Ved hjelp av en kjemisk peeling eller for eksempel en dyprens får man behandlet huden på et lagt dypere og mer effektivt nivå enn hva man kan få til hjemme. Dette skaper også gode forutsetninger for din videre daglige hudpleierutine.
  • Det er viktig å ta vare på hudens egenskaper i en hverdag hvor vi utsetter huden for forurensning fra miljøet, sollys og frie radikaler.
  • Vi vil alle eldres, men med en god hudpleie rutine forsinkes prosessen. En jevnlig peeling er også effektiv for å redusere rynker og fine linjer.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *