Hudpleie

Gratis frakt over kr 1000, rask levering

Less than the best just isn't your style

Kategorier

Kategorier

Kategorier

  Hvorfor er hudpleie så viktig?

  Hudpleie dreier seg om rengjøring, reparering og ikke minst forebygging. En god hudpleie rutine kan gjenopprette hudens opprinnelige egenskaper og forebygge aldring av huden. 


  Naomi sin hudpleie rutine

  Her har jeg laget en guide som man gjerne kan følge - normal hud

  Morgenrutine:

  1. all-in-one cleanse & peel - fjerner sminke, fuktighetsgivende, nærende, mild anti-age, fjerner døde hudceller og urenheter.

  - Påfører for å rense bort all smuss og skit som har kommet på huden i løpet av natten, og for å få en helt ren hud før jeg påfører dag- og øyekrem. 

  2.     Urban D-pollution SPF 30 - Beskytter mot all forurensning og frie radikaler, solbeskyttelse SPF30

  - Påfører i ansikt og hals (unntak av området rundt øynene), det er viktig å bruke solfaktor også på dager med skyver for å beskytte huden. 

  3.      Beach glow tan drops - Få en naturlig brunfarge og en sunn glød i huden. 

  Bland 1 dråpe inn I dagkremen.

  4.     Ultim-eyes cream - Reduserer fine linjer, rynker, poser og mørke sirkler under øynene. nærende. Denne er skånsom og formulert for den delikate og tynne huden vi har rundt øynene. Kremen virker forfriskende når den påføres og er en Absolut must have på morningene.

  -  Påfører under øynene, på siden og under brynsbenet. Kremen er drøy i bruk.


  Kveldsrutine:

  1. all-in-one cleanse & peel - fjerner sminke, fuktighetsgivende, nærende, mild anti-age, fjerner døde hudceller og urenheter.

  - Påfører for å rense bort all smuss og skit som har kommet på huden i løpet av dagen - forbereder huden for påføring av serum og repair cream 

  2.       hyaluronic NIACIN mixlab serum - denne bruker jeg for å få enda mer fuktighet og glød. NIACIN er det serumet jeg bruker fordi det hjelper både for anti-age, pigmentering, gir fuktighet og forebygger akne/urenheter!

  3.      Hydration sparkle - Fuktighetsgivende krem med melkesyre, reduserer grov hud og hjelper huden holde seg balansert. Kremen blir til vanndråper når den påføres på huden. 

  Tips fra meg:

  Bland Beach glow tan drops inn I dag eller nattkrem for en sunn og fin glød. Tan dropsene er en av mine absolutt favoritter!  Bestselgere - normal hud

   For Akne og uren hud

   Sensitiv hud

   Tørr og irritert hud

   Solskader og pigmentering

   Rosacea 

   Kategorier

   Rynker og fine linjer