Site Logotype

Våre behandlinger

Skjønnhet og velvære plassert i hjerte av Lillestrøm. Vi tilbyr behandlinger innen vipper, bryn, hudpleie og massasje

 

 

Vippeextensions

Klassiske vipper 950,-

For deg som ønsker en naturlig look, resultatet blir lett og luftig. Vi finner en passende lenge og form sammen. 

 
Miks - lett volum look 1 050,-

En litt mer fyldig look som består av 50/50 med klassiske vipper og volum vifter. Perfekt for deg som ønsker litt mer enn klassisk.

 
Volum vipper 1 250,-

En fyldig look hvor det legges volum vifter på tilnærmet alle vippene. Passer for de som ønsker en fyldig look.

 

Vippeløft & bryn

Vippeløft 590,-

Vippeløft/vippebøy gir dine naturlige vipper en løft slik at det gir en illusjon av at dem er lenger. Bøyen kombinert med fargen gir en lett "maskara look". Vippebøyen du får her inneholder kreatin og styrker dine naturlige vipper.

 
Browlamination 590,-

Perfekt for deg som har hår som ønsker en mer gredd og fyldig form på brynene. Med denne behandlingen vil brynshårene dine enkelt kunne gres i den retningen du ønsker og holde seg der! Varer 4-6 uker.

 
Brynsstyling 340,-

I denne behandlingen vokser, farger og former vi brynene. Du får også tips til hvordan du senere kan forme og farge selv hvis det er ønskelig. +50kr for farging av vipper.

Ansiktsbehandling

Enten du ønsker litt pleie og hverdagsluksus, eller vil ha hjelp med å behandle skader og forandringer i hunden, kan vi gi deg behandling som gir resultater. 

Klassisk hudpleie + rådgivning 700,-
Rengjøring, damp, ansiktsmassasje. En klassisk behandling som passer for alle hudtyper. Dette er for deg som vil friske opp huden og få et avslappende avbrekk fra hverdagen. Tillegg til behandlingen vil du få råd og veiledning til hvordan du kan pleie huden videre. 45-60 min. 

 

 
Dyprens 840,-

Behandlingen passer for alle hudtyper, men er spesielt egnet for deg med tilstoppinger og urenheter. Inneholder dyprens, eksfoliering, utklemming og maske. Gir energi og glød til huden. Tilslutt er det påføring av serum, krem og øyeprodukt.

Kjemisk peeling 1 040,-

Kjemisk peeling er en dyptrensende behandling som fornyer huden. Behandlingen egner seg godt for behandling av solskader og akne samt reduksjon av rynker. Vi anbefaler ikke at denne behandlingen gjennomføres rett i forkant av store anledninger. Dette er fordi du i prosessen med å fornye huden vil det flasse av. Denne behandlingen anbefales ikke for gravide eller de med sensitiv hud.

 

Men´s facial

Men´s facial 840,-

Ansiktsbehandling spesialtilpasset for menn. Inneholder rens, eksfoliering, utklemming og maske. Avsluttes med påføring avh serum, krem og øyeprodukt.

Massasje

Klassisk massasje 890,-

En massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. En svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk/skjev belastning.

 
Aromamassasje 840,-

En deilig og avslappende massasje som utføres med aromatisk oljeblanding. Ved bruk av strykninger og knaing av muskulatur, utfører terapeuten behandlingen rolig med en behagelig, jevn og helhetlig flyt. 60 min

 

Ofte Stilte Spørsmål

Her kan du finne svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svaret, ta gjerne kontakt med oss ​​på e-post eller telefon.

Hudpleie dreier seg om rengjøring, reparering og ikke minst forebygging. En god hudpleie rutine kan gjenopprette hudens opprinnelige egenskaper og forebygge aldring av huden.

Microblading er en semipermanent tatovering som varer i 1-2 år. Det benyttes en spesiell ripeteknikk hvor man innfører pigmenter i huden i form av hårstrå, resultatet ser naturlig og ekte ut. Dette passer for de som ønsker fyldigere bryn eller en mer symmetrisk form.

Browlamination er en behandling som går ut på å feste brynshårene dine i en ønsket retning for å oppnå en ønsket look. Perfekt for deg som ønsker fyldigere bryn, en vel stelt og gredd look. 

Enten du ønsker litt pleie og hverdagsluksus eller vil ha hjelp med å behandle skader og forandringer i hunden kan vår hudpleier med 23 års erfaring i bransjen gi deg gode råd og en avslappende behandling som gir resultater. 

Klassisk massasje:
En massasje som løser opp stive muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. EN svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holding og statisk/skjev belastning

Aroma massasje:
En deilig og avslappende massasje som utføres med aromatisk oljebehandling. ved bruk av strykninger og knaing av muskulatur, utfører terapeuten behandlingen rolig med en behagelig, jevn og helhetlig flyt 

Kontakt

+47 978 30 434
post@labella.no

Åpningstider

Tir-Fri: 09:30 — 21:00
Lør-Søn: 11:00— 17:30

 

Adresse

Storgata 11
2000 Lillestrøm