Site Logotype

Våre behandlinger

Skjønnhet og velvære plassert i hjerte av Lillestrøm. Vi tilbyr behandlinger innen vipper, bryn, hudpleie, massasje, hårfjerning, negler og microblading.

Vippeextensions

Klassiske vipper Påfyll fra 550,-

For deg som ønsker en naturlig look, resultatet blir lett og luftig. Sammen finner vi en passende lenge og form.

 
Miks vipper Påfyll fra 650,-

En litt mer fyldig look som består av 50/50 med klassiske vipper og volum vifter.

 
Volum vipper Påfyll fra 700,-

En fyldig look hvor det legges volum vifter på tilnærmet alle vippene. Passer for de som ønsker en fyldigere look.

 

Vippeløft & bryn

Vippeløft 790,-

Vippeløft gir dine naturlige vipper ett løft slik at det gir en illusjon av at dem er lenger. Bøyen kombinert med fargen gir en lett "maskara look". Vi bruker Inlei lashfiller som er en keratin behandling og styrker dine naturlige vipper opptil 24% ved gjentatte behandlinger.

 
Browlamination 790,-

Perfekt for deg som har hår som ønsker en mer gredd og fyldig form på brynene. Med denne behandlingen vil brynshårene dine enkelt kunne gres i den retningen du ønsker og holde seg der! Behandlingen inneholder kreatin som vil styrke brynshårene. Varer 4-6 uker.

 
Brynsstyling 390,-

I denne behandlingen vokser og former vi brynene. Du får også tips til hvordan du senere kan forme og farge selv hvis det er ønskelig. Farging kan velges itillegg

Ansiktsbehandling

Enten du ønsker litt pleie og hverdagsluksus, eller vil ha hjelp med å behandle skader og forandringer i hunden, kan vi hjelpe deg. Med ordentlig kvalitetsprodukter fra Ekseption og Fusion og vår hudpleier med hele 23 år erfaring, kan vi gi deg en behandling med gode resultater!

Klassisk hudpleie + rådgivning 940,-
Rengjøring, damp, ansiktsmassasje. En klassisk behandling som passer for alle hudtyper. Dette er for deg som vil friske opp huden og få et avslappende avbrekk fra hverdagen. Tillegg til behandlingen vil du få råd og veiledning til hvordan du kan pleie huden videre. 45-60 min. 

 

 
Dyprens 940,-

Behandlingen passer for alle hudtyper, men er spesielt egnet for deg med tilstoppinger og urenheter. Inneholder dyprens, eksfoliering, utklemming og maske. Gir energi og glød til huden. Tilslutt er det påføring av serum, krem og øyeprodukt.

Kjemisk peeling 1140,-

Kjemisk peeling er en dyptrensende behandling som fornyer huden. Behandlingen egner seg godt for behandling av solskader og akne samt reduksjon av rynker. Vi anbefaler ikke at denne behandlingen gjennomføres rett i forkant av store anledninger. Dette er fordi du i prosessen med å fornye huden vil det flasse av. Denne behandlingen anbefales ikke for gravide eller de med sensitiv hud.

 
Glow facial 60 min 890,-

Denne behandlingen gir deg super glød! Inneholder en effektiv eksfoliering for å fjerne døde hudceller, rens, maske og utklemming ved behov. Avsluttes med påføring av serum, krem og øyeprodukt. For ekstra gode resultater anbefales kur.

Men´s facial 990,-

Ansiktsbehandling spesialtilpasset for menn. Inneholder rens, eksfoliering, utklemming og maske. Avsluttes med påføring av serum, krem og øyeprodukt.

Hudanalyse 250,-

Kom innom salongen for en hyggelig prat med råd og veiledning til akkurat din hud. Vår dyktige hudpleier vil anbefale riktige og gode produkter til din hudtype,

Seier Clinique signatur behandlinger
Hudbehandling Anti-Age, Normal & Dehydrert Hud/ tørr hud 1490

En resultateffektivt og avslappende behandling for både kropp og ansikt.

Denne behandlingen inneholder en grundig rens, eksfoliering, utklemming, maske, drain & detox massasje for kroppen.

Behandlingen reduserer effektivt tørr hud, Gjenoppretter elastisitet og smidighet, Reduserer dehydrering av vevet, Eliminerer døde hudceller på overflaten; forbedrer og fremmer celleregenerering, balanserer den hydro-lipidiske filmen og beskytter epidermis mot for tidlig aldring.

Hudbehandling ved høy til svært høy talgproduksjon/ fet hud 1490

En resultateffektivt og avslappende behandling for både kropp og ansikt.

Denne behandlingen inneholder en grundig rens, eksfoliering, utklemming, maske, drain & detox massasje for kroppen.

Behandlingen eliminerer døde hudceller, Rebalanserer den hydrolipidiske filmen ved å redusere utskillelsen av talg. Strammer opp utvidede porer, Jevner ut hudteksturen, Matter epidermis og gjenoppretter en strålende hudfarge. Fukter, lindrer og etterlater huden myk og smidig.

Men´s facial

Men´s facial 840,-

Ansiktsbehandling spesialtilpasset for menn. Inneholder rens, eksfoliering, utklemming og maske. Avsluttes med påføring avh serum, krem og øyeprodukt.

Massasje

Velkommen til en time som er bra for både kropp og sjel!

Klassisk massasje Fra 740 -

En massasje som løser opp stive og ømme muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. En svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holdning og statisk/skjev belastning.

 
Aromamassasje 740 -

En deilig og avslappende massasje som utføres med aromatisk oljeblanding. Ved bruk av strykninger og knaing av muskulatur, utfører terapeuten behandlingen rolig med en behagelig, jevn og helhetlig flyt.

 

Microblading

Microblading 2990,-

Microblading er en semipermanent brynstaovering hvor man innfører pigment i huden som ser ut som ekte brynshår. Dette er perfekt for deg som ønsker mer fyldige og symmetriske bryn. 

Negler

Minimanikyr 350,-

Fil/pussing av negler, rensing av neglebånd, håndkrem avslutte med lakk og neglbåndsolje.

Gelenegler Fra 800,-

Negler med forlengelse,

Størrelse: Small - medium - lang

Forsterkning av egne naturlige negler 700,-

Gele som blir lagt på dine egne negler for å forsterke dem, her kan man velge mellom med eller uten farge.

Gelelakk 550,-

Gellakkering gir en fantastisk og holdbar lakk i opptil 3 uker.

Hårfjerning

Profesjonell hårfjerning som er skånsomt huden og effektiv for fjerning av uønsket hår. Ved  hårfjerning med voks blir huden glatt og hårfri i opp til 3 uker.

Hårene vil bli tynnere etter kun noen få behandlinger, behandlingen hjelper også mot å forhindre inngrodde hår.

Ofte Stilte Spørsmål

Her kan du finne svar på ofte stilte spørsmål. Hvis du ikke finner svaret, ta gjerne kontakt med oss ​​på e-post eller telefon.

Hudpleie dreier seg om rengjøring, reparering og ikke minst forebygging. En god hudpleie rutine kan gjenopprette hudens opprinnelige egenskaper og forebygge aldring av huden.

Microblading er en semipermanent tatovering som varer i 1-2 år. Det benyttes en spesiell ripeteknikk hvor man innfører pigmenter i huden i form av hårstrå, resultatet ser naturlig og ekte ut. Dette passer for de som ønsker fyldigere bryn eller en mer symmetrisk form.

Browlamination er en behandling som går ut på å feste brynshårene dine i en ønsket retning for å oppnå en ønsket look. Perfekt for deg som ønsker fyldigere bryn, en vel stelt og gredd look. 

Enten du ønsker litt pleie og hverdagsluksus eller vil ha hjelp med å behandle skader og forandringer i hunden kan vår hudpleier med 23 års erfaring i bransjen gi deg gode råd og en avslappende behandling som gir resultater. 

Klassisk massasje:
En massasje som løser opp stive muskler, reduserer spenninger og forebygger smerter. EN svært god behandling for å motvirke stress, dårlig holding og statisk/skjev belastning

Aroma massasje:
En deilig og avslappende massasje som utføres med aromatisk oljebehandling. ved bruk av strykninger og knaing av muskulatur, utfører terapeuten behandlingen rolig med en behagelig, jevn og helhetlig flyt 

Kontakt

+47 978 30 434
post@labella.no

Åpningstider

Tir-Fre: 09:30 — 20:00
Lør-Søn: 11:00— 17:00

Adresse

Nannestadgata 5,
2000 Lillestrøm