Site Logotype

Om oss

Vi er her for å fremme din naturlige skjønnhet! Velkommen til en avslappende og hyggelig time hos La Bella i Lillestrøm.

Hvorfor velge oss

Professional Care

Alle produktene vi bruker er profesjonelle og har bevist effektivitet. Ingen kompromisser.

Kvalitetssikrede produkter

Vi er opptatt av kvalitet og du kan derfor være trygg på at alle våre produkter er nøye valgt ut og av topp kvalitet for de beste resultatene. 

Personlig opplevelse

Hver kunde er vår favorittkunde. Vi sørger for at tjenesten vår er eksepsjonell og at alle ønsker ivaretas på best mulig måte.

Vår historie

La Bella salong åpnet dørene våren 2021, da 18 år gamle Naomi bestemte seg for å følge drømmen etter et par år med hjemmesalong. 2 år senere er fokuset på stadig forbedring og at  alle kunder skal sitte igjen med en god opplevelse etter et besøk hos oss:)

Vi brenner for at våre kunder skal bli fornøyde med resultatet og kan føle seg ekstra freshere fra man står opp om morgningen og til man legger seg om kvelden!

I dag er vi et team på syv, Naomi og Ana med vipper, bryn, microblading og powderbrows, Lea og Joviren som vippeteknikkere, Alketa som Hudpleier & massør, Tran som hudpleier, massør & vippeteknikker, og tilslutt vår neglteknikker Vanessa. Velkommen!

Vårt team

Team Member Naomi Daglig leder, brynsstylist, vippeteknikker & PMU artist
Team Member
Naomi
Daglig leder, brynsstylist, vippeteknikker & PMU artist

Naomi har 4 år erfaring innenfor behandlingene hun tilbyr, og har siste 2.5 årene jobbet fulltid i salong. Hennes passion er å få andre til å føle seg litt ekstra fin, oppnå en enklere hverdag og samtidig tilby en avslappende og hyggelig opplevelse i salongen. 

Team Member Lea Vippeteknikker
Team Member
Lea
Vippeteknikker

Lea har jobbet med vipper i 2år og har siden start godt øye for detaljer og er alltid svært nøye med arbeidet sitt. Hun yter alltid sitt beste og har fleksible arbeidstider for deg som har fulltidsjobb eller annet på dagtid.

 
Team Member Alketa Hudpleier & massør
Team Member
Alketa
Hudpleier & massør

Alketa er en utrolig dyktig hudterapaut og massør. Hun startet sin karriere innenfor bransjen i 1998 og har jobbet som hudpleier og massør siden.

Alketa er ekspert på hud med sin lange erfaring og hos henne kan du forvente en god behandling, men ikke minst en avslappende spa følelse.

Team Member Vanessa Neglteknikker
Team Member
Vanessa
Neglteknikker

Vanessa tar deg imot med et smil, hun er dyktig i sitt arbeid og har flere år erfaring med negler. Her kan du få alt fra plain enkle negler til full design!

Team Member Joviren Vippeteknikker
Team Member
Joviren
Vippeteknikker

Joviren er vår nyeste vippeteknikker og er en målrettet og hardtarbeidende jente. Hun er nøye og effektiv, Joviren er fleksibel med arbeidstidene sine.

Team Member Ana Vippeteknikker, brynsstylist & PMU artist
Team Member
Ana
Vippeteknikker, brynsstylist & PMU artist

Ana er en dyktig vippeteknikker med 2 år tidligere erfaring fra salong. Ana har gjennomført flere kurs gjennom de siste årene og er dyktig på Klassisk, volum men også flere ulike stiler so M-curl, wet style, whisky look og mer. Velkommen!

Team Member Tran Vippeteknikker & hudpleier
Team Member
Tran
Vippeteknikker & hudpleier

Tran er utdannet hudpleier, massør & vippeteknikker, hos Tran kan du også booke hårfjerning med voks. Tran er en imøtekommende og behagelig person som er svært dyktig og detaljert i sitt arbeid.

Skjermbilde 2021-12-28 kl. 13.01.57