Site Logotype

Om oss

Vi er her for å fremme din naturlige skjønnhet! Velkommen til en avslappende og hyggelig time hos La Bella i Lillestrøm.

Hvorfor velge oss

Professional Care

Alle produktene vi bruker er profesjonelle og har bevist effektivitet. Ingen kompromisser.

Kvalitetssikrede produkter

Vi er opptatt av kvalitet og du kan derfor være trygg på at alle våre produkter er nøye valgt ut og av topp kvalitet for de beste resultatene. 

Personlig opplevelse

Hver kunde er vår favorittkunde. Vi sørger for at tjenesten vår er eksepsjonell og at alle ønsker ivaretas på best mulig måte.

Vår historie

La Bella startet som kun en tanke forrige vinter, men ble fort til virkelighet da 18 år gamle Naomi bestemte seg for å følge drømmen etter et par år med hjemmesalong, 1,5 år senere er fokuset på stadig forbedring og at  alle kunder skal sitte igjen med en god opplevelse etter et besøk hos oss:)

Vi elsker å se at kunder blir fornøyde med resultatet og kan føle seg litt freshere fra man står opp om morgningen og til man legger seg om kvelden!

I dag er vi et team på fem: Naomi med vipper, bryn & PMU, Lea og Atalia som er vippeteknikkere, Vanessa med negler og Alketa som Hudpleier & massør, med hele 23 år erfaring. Velkommen!

Vårt team

Team Member Naomi Solvang Daglig leder, vippeteknikker & PMU artist
Team Member
Naomi Solvang
Daglig leder, vippeteknikker & PMU artist

Naomi har lang erfaring innenfor behandlingene hun tilbyr. Hennes passion er å få andre til å føle seg litt ekstra fin, oppnå en enklere hverdag og samtidig tilby en avslappende og hyggelig opplevelse i salongen. 

Team Member Joviren Vippeteknikker
Team Member
Joviren
Vippeteknikker

Joviren har et godt øye for detaljer og er alltid svært nøye med arbeidet sitt. Hun yter alltid sitt beste og har fleksible arbeidstider for deg som har fulltidsjobb eller annet på dagtid.

 
Team Member Alketa Hudpleier & massør
Team Member
Alketa
Hudpleier & massør

Alketa er en utrolig dyktig hudterapaut og massør. Hun startet sin karriere innenfor bransjen i 1998 og har jobbet som hudpleier og massør siden.

Alketa er ekspert på hud med sin lange erfaring og hos henne kan du forvente en god behandling, men ikke minst en avslappende spa følelse.

Team Member Atalia Vippeteknikker
Team Member
Atalia
Vippeteknikker

Atalia er vårt nyeste tilskudd i teamet og lærer utrolig raskt, hun er dyktig i behandlingene hun tilbyr og har alltid en positiv utstråling. Velkommen til en avslappende og hyggelig vippttime hos Atalia:)

Team Member Vanessa Neglpleier
Team Member
Vanessa
Neglpleier
Skjermbilde 2021-12-28 kl. 13.01.57