Site Logotype

Om oss

Vi er her for å fremme din naturlige skjønnhet! Velkommen til en avslappende og hyggelig time hos La Bella i Lillestrøm.

Hvorfor velge oss

Professional Care

Alle produktene vi bruker er profesjonelle produkter av høy kvalitet. Ingen kompromisser.

Kvalitetssikrede produkter

Vi er opptatt av kvalitet og du kan derfor være trygg på at alle våre produkter er nøye valgt ut og av topp kvalitet for de beste resultatene. 

Personlig opplevelse

Hver kunde er vår favorittkunde. Vi sørger for at tjenesten vår er eksepsjonell og at alle ønsker ivaretas på best mulig måte.

Vår historie

La Bella salong åpnet dørene våren 2021, da 18 år gamle Naomi bestemte seg for å følge drømmen etter noen år med hjemmesalong. 3 år senere er fokuset på stadig forbedring og at alle kunder skal sitte igjen med en god opplevelse etter et besøk hos oss:)

Vi brenner for at våre kunder skal bli fornøyde med resultatet og kan føle seg ekstra freshere fra man står opp om morgningen og til man legger seg om kvelden! I dag er vi ett team på 8 behandlere som sammenlagt har en erfaring på 60 år, så hos oss er du i trygge hender! Velkommen:)

Vårt team

Team Member Naomi Daglig leder, brynsstylist, vippeteknikker & PMU artist
Team Member
Naomi
Daglig leder, brynsstylist, vippeteknikker & PMU artist

Naomi har 5 år erfaring med vipper og bryn, og 4 år erfaring som salongeier. Når du tar kontakt med oss på mail eller telefon er det hun dere får prate med!

Team Member Lea Vippeteknikker
Team Member
Lea
Vippeteknikker

Lea har jobbet med vipper i 4 år og har siden start godt øye for detaljer og er alltid svært nøye med arbeidet sitt. Lea er rolig og alltid hyggelig å slå av en prat med eller bare slappe av å nyte en avslappende time!

 
Team Member Alketa Hudpleier & massør
Team Member
Alketa
Hudpleier & massør

Alketa er en utrolig dyktig hudterapaut og massør. Hun startet sin karriere innenfor bransjen i 1998 og har jobbet som hudpleier og massør siden.

Alketa er ekspert på hud med sin lange erfaring og hos henne kan du forvente en god behandling, men ikke minst en avslappende spa følelse.

Team Member Joviren Vippeteknikker
Team Member
Joviren
Vippeteknikker

Joviren har over 2 år erfaring med vippeextensions og har jobbet i salongen hele veien! Hun er en hardtarbeidende jente som gjør jobben ordentlig og effektivt. Velkommen 🙂

Team Member Martine Vippeteknikker, brynsstylist og PMU artist
Team Member
Martine
Vippeteknikker, brynsstylist og PMU artist

Martine har 8 år erfaring med vippeextensions og 6 år erfaring med å utføre permanent makeup. På en time hos Martine blir du møtt av en blid, imøtekommende og omtenksom person. Velkommen:)

Team Member Kasia Vippeteknikker
Team Member
Kasia
Vippeteknikker

Kasia har 4 år erfaring med vippeextensions og tar arbeidet sitt svært seriøst, hun er dyktig og imøtekommende mot alle sine kunder. Du finner Kasia i salongen på fulltid!

Team Member Klaudia Neglteknikker
Team Member
Klaudia
Neglteknikker

Klaudia har 4 år erfaring som negldesigner og har ett utrolig øye for detaljer, her kan du være trygg på at du har kommet til rett person! Hos Klaudia får du velstelte negler, tær og føtter! 

Team Member Hanna Neglteknikker
Team Member
Hanna
Neglteknikker

Hanna er neglteknikker og utfører alt innen både negler og pedikyr. Hun har over 5 år erfaring er er utrolig dyktig, hos henne kan du få det meste!